Wim Muller

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim Muller en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wim Muller heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Alleen de eerste klas gedaan.

  Alleen de eerste klas gedaan. Ik herinner me niet veel namen meer. Stella Hoffman en Petra (kende ik nog van de lagere school), Arie Agterberg, Ton (woonde aan de Sloterplas), Lanting (dikke ting), Riekje Veraar,Tinneke van Drimmelen? Manon Robert. We gingen wel naar de Houtrakpolder fietsen naar de boerdrij van Johan Verkuyl, de Dolle Hond. Het was niet mijn gelukkigste schooltijd, maar dat lag niet aan mijn klasgenoten.

  Professor dr. G. v.d. Leeuw..., 1963

  Leuke herinneringen allemaal.

  Leuke herinneringen allemaal. Mijn eerste schooljaren in Zuid-Afrika gedaan en daarna naar de Reggestraat 18. Met Annelies Rolff en Wim Hekkenberg naar de film op het Rembrandtplein, daarna een ijsje. De ingemetselde bankjes bij de ingang en het honkballen voor de deur. In april 2004 ben ik er nog eens langs gelopen. Er kwamen veel herinneringen en namen terug. Flipje Stibbe, Booby Wegter, George (Sjorsie) de Booij, Willy Balder, Joke de Winter, Arnold van Meeteren, Annelies de Kater en Wim Kramer, die in de Amstelkade door het ijs ging. Olga Brandse op wie ik verliefd was, maar ik heb het haar nooit durven zeggen. Jammer van het sportveld en speeltuintje, beetje verloederd.

  Van lennep school, 1961

  Allemaal leuke herinneringen uit de fotoklas.

  Allemaal leuke herinneringen uit de fotoklas. Eerst dagschool daarna 1 dag in de week. Met Dhr. Haalboom naar Antwerpen. Ook aan Otto Klap en Gortzak, Peper, Hans Vleugels, van de Vecht en De Jong. Robbie Vlek, die kende ik van het modelvliegen.

  Grafisch Lyceum Amsterdam (..., 1964