Ontdek PLUS

Wim Berrevoets

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim Berrevoets en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wim Berrevoets heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na 25 jaar ivbo (ito) is het even wennen om op een andere school te gaan werken.

  Na 25 jaar ivbo (ito) is het even wennen om op een andere school te gaan werken. Ik kende er nauwelijks iemand, maar voelde me er al heel snel thuis. Fijne collega's en een prima sfeer! Helaas mocht dit maar twee jaar duren. Toen werd de school ondergebracht in het gebouw aan het Van Doeverenplantsoen. Een flink aantal collega's is naar aanleiding hiervan vertrokken. Doodzonde!

  Johan de Witt College Hooft..., 2000

  Tja, op deze school ben ik mijn onderwijs"carierre" ooit begonnen.

  Tja, op deze school ben ik mijn onderwijs"carierre" ooit begonnen. Was in 1975, samen met Lex Muilwijk, Ernst Hoddenbach (die er nog steeds werkt), Lily Walter, Joop Kamsteeg, Rutger Sayes, Jaap Rostohar en nog vele anderen. Wat was dat wennen in het begin! 't Was een goede vuurdoop voor me. Ondanks de nodige uitglijders en 'zeperds' toch uiteindelijk blijven drijven. Een fijne school, met fijne collega's, waar je op kon rekenen. Daardoor ook een goede en werkbare sfeer op school. We hadden immers niet de makkelijkste jeugd van Den Haag aan boord. De invoering van het praktijkonderwijs (in 2000)betekende helaas het einde van mijn Zeezwaluwhoftijd. Tegenwoordig geef ik nog uitsluitend Nederlands aan de VMBO-afdeling van het Johan de Witt College (Van Doeverenplantsoen)

  Zeezwaluwhof ITO, 1975

  Zat slechts 1 jaar op deze school (alleen 1ste klas);slechte studieresultaten waren reden voor vertrek naar elders.

  Zat slechts 1 jaar op deze school (alleen 1ste klas);slechte studieresultaten waren reden voor vertrek naar elders. Klasgenoten van toen: Joop Vermeulen, Hans Boerman, Jan van der Vet, Arnold Don, Arnold ter Horst, Toby Frielink, Marga ...???, Gerdie Dubbeld, Francis Oey,enz. Leraren die ik me nog herinner: Brederveld-bio, Tamminga-algebra,directeur Vijverberg-meetkunde,natuurlijk Wolterbeek-Muller voor gym (leek soms meer militaire dressuur),Verschoor-Frans en Jehee -Nederlands. Ging daarna naar de Dalton; daar was het allemaal wat vrijer.

  HBS Beeklaan, 1963