Ontdek PLUS

Wilma Peenen

Kent 7 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilma Peenen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wilma Peenen heeft 2 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was de Van Randwijckschool toen ik daar naar toe ging.

  Was de Van Randwijckschool toen ik daar naar toe ging. Weet nog bij na alle namen van mijn klasgenoten, Zoals: Marlies, Bertus, Erik, Eric, Janet, Jeanette, Wendy, Michelle, Linda, Kees, Frans, Arthur en Hugo. Denk dat er nog eentje in de klas zat, een jongen maar die is verhuisd. Overlaast mijn rapportjes gelezen. Toch fijn dat ik die allemaal bewaard heb. Mijn naam als muurbloempje en dromerke staan mij nog bij.

  De Lonneboot, 1972

  avondschool, de lange opleiding banketbakkerij/cofisserie.

  avondschool, de lange opleiding banketbakkerij/cofisserie. Zeeeeeer intressant. Veel geleerd. Nu nog steeds cursussen aan het volgen, vooral ijsbeitelen is zeer leuk.

  Provinciaal instituut voor ..., 1992

  Leuke herinneringen aan de tijd in het internaat.

  Leuke herinneringen aan de tijd in het internaat. Zuster Vanbaelenbergh met haar zwierende achterwerk en haar zwaaiende armen. En natuurlijk Zuster Maria. Zuster Vanbaelenbergh soms wat op stang jagen. Na de pauze van de avondstudie enkele medelanders (Maja, Thea Doezejager en nog eentje, naam even kwijt)verstoppen in de kast of onder het bed, waar we na de contrôle van zuster Vanbaelenbergh in tranen uitbarsten van het lachen. Ik deelde toen een kamer met Janet Mol.

  Hotelschool Spermalie, 1984