Ontdek PLUS

Wilma Poort

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilma Poort en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wilma Poort heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na 3 jaar VWO naar de HAVO gegaan.

  Na 3 jaar VWO naar de HAVO gegaan. Uiteindelijk zonder diploma van school gegaan. De leraren die ik mij het meest herinner zijn Bolck (kon je zo lekker bij spijbelen), Engelse les bij dhr. Brink (vooral als hij Roald Dahl ging voorlezen). Verder veel lol gehad met Christine de Klerk, Rijna vd Veer, Ingrid Dijkman en Ilse van Ekeren.

  Comenius College, 1979

  Mijn grootste vriendin was Monique Appel.

  Mijn grootste vriendin was Monique Appel. Alhoewel we volgens mijn herinneringen wel een stoplichtrelatie hadden. Zo waren we de dikste vrienden en het volgende moment trokken we elkaar de haren uit het hoofd. De liefste leraressen waren voor mij juffrouw Gerritsen uit klas 1 en juffrouw Evertsen klas 4. Meester de Bruin uit groep 5 was natuurlijk helemaal tof. Vooral de verhalen die hij kon vertellen. Ook kan ik mij nog een juffrouw Baggerman herinneren die nog wel eens in kwam vallen in klas 5 en 6. Maar dat was volgens mij niet zo'n succes.

  Nassauschool, 1973