Wilma Biegstraaten

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilma Biegstraaten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wilma Biegstraaten heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik deed hier de KV/JV.

  ik deed hier de KV/JV. Deze opleiding heeft mij heel mondig gemaakt. Ik ging om met Marjan Spelbos, Caroline van Polen. Verder herinner ik me Cuny Böhm, Gerdi Grasmaaijer, Lucienne van Wees, Wilma ....Leuke contacten met leerkrachten, mw. van Dort had het moeilijk met ons, zij was ook niet makkelijk. Verder muziek van Hanneke van Huijsstede was altijd een gezellige bende. Richt Benedictus, Hanneke ... Op het eindexamenfeest bleken ineens een aantal klasgenootjes veel te houden van de mensen van de eigen sexe, wat me toen erg heeft verrast.

  Christelijke scholengemeens..., 1979

  meer op hyves, wilmabieg.

  meer op hyves, wilmabieg. Ik was en ben nog steeds bevriend met Yvonne van Lingen, later ook met Marjan Spelbos. We hadden geen makkelijke klas. Duits was altijd ellende voor meneer Jacobs, hij werd dan helemaal rood en kwam niet uit zijn woorden. Janec was zijn grootste vijand. In de 1e klassen hadden we de Nooij voor wiskunde "een kind kan de was doen"was zijn lijfspreuk. Van Spaandonk (Gym) wist wel raad met de meisjes. Maar gaf ook wel leuke gymlessen. Inderdaad Kokhuus, dat ik van hem boekhouden moest leren, ik begreep er niets van toch nog aardig goed gekomen. Ik zat nog in de redactie van de schoolkrant in die tijd met o.a. Rene van Beusekom (was ik stiekum verliefd op). Corrie en Albert Bos hadden toen al steeds verkering en ik zie dat het eeuwige liefde bleek.

  R.K. Mavo Overvecht, 1975

  Ik zat hier op school in klas 1,2,3 en stukje 4.

  Ik zat hier op school in klas 1,2,3 en stukje 4. Ik was heel verlegen in die tijd. Na het zien van de foto's veel herkenning ook Rianne herinner ik me, was één van de slimste in de klas. Ze schreef in mijn poesie-album. Irma Sparendam was toen een vriendinnetje, woonde bij ons in de straat. Van deze school weet ik nog dat de schooltandarts kwam, veel geschreeuw door de school, bange kinderen.

  Thomas a Kempisschool, 1969