Wilma Bax

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilma Bax en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wilma Bax heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam op deze school in 1966.

  Ik kwam op deze school in 1966. Was toen nog MMS Dus alleen meiden,lange broeken aan mocht toen nog niet. Na een maand kreeg ik een ernstig ongeluk,omdat ik toen teveel lessen gemist had, mocht ik de zesde klas nog een keer over doen. In 1967 ben ik weer opnieuw begonnen toen werd het 't van Maerlantlyceum. Ik vond studeren niet leuk, heb ook daarom mijn eindexamen niet gedaan, maar ben bij philips op kantoor gaan werken.

  Sint-Catharinalyceum, 1966

  Ik ging met verschillende meisjes om.

  Ik ging met verschillende meisjes om. Er zaten een paar meisjes in de klas welke uit Indonesie kwamen. Hanneke Evers, Ellen Sondag en Joyce Willemsen. Ik kan me niet veel meer herinneren daar ik op mijn elfde jaar een zwaar ongeluk heb gehad en het idee heb dat mijn jeugd uit mijn geheugen is gewist. Ik kwam wel bij Joyce thuis. Toen zij ging verhuizen naar Vaartbroek vond ik dat heel erg. Het ongeluk heb ik gehad toen ik net op de middelbare school zat. Omdat ik toen teveel lessen had gemist, moest ik terug naar de lagere school. En heb toen les gehad van Juffrouw Geerts.

  Margherita school (lagere s..., 1960

  Ik weet hier niets meer van.

  Ik weet hier niets meer van. Alleen dat het in een houten lokaal was. Ik heb hier ook maar uiterlijk een 1/2 jaar gezeten.

  Beppino Kleuterschool, 1959

  ?