Ontdek PLUS

Willy Riep

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Willy Riep en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Willy Riep heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wil graag in contact komen.

  Wil graag in contact komen.Heerlijke tijd.Kok die sigarettenas in het eten liet vallen en malle Albert die snoep verkocht.Mijn vriendin was Trijni,veel plezier met haar gehad de jongens waar ik mee optrok waren Nico Poezer,Jan Schweitzer en Harry Creutzburg, die heb ik nu ontmoet in Deventer op 8 Jan. prachtige dag gehad. We chatten weer alsof we nooit weg geweest zijn.dagelijks.Veel straf gehad en dan gingen we liggend de zalen aanvegen. Ik ben een keer gezakt voor het examen grrrrr,maar ja met al die meiden. Ik zoek nu Harry's vriendin van toen, Elly Klinkhamer. Kent iemand haar? Zij was een vriendin van Trijnie.

  oranje nassau, 1961

  Leuke tijd gehad.

  Leuke tijd gehad.We waren altijd aan het koppen met een tennisbal in het fietsenhok. Kan me niet veel meer herrinneren,alleen weet ik nog Scholte die zo goed kon vertellen over Duimpje.Schitterend.En kreeft,wat kon je hem lekker kwaad maken.Klasgenoten die ik me nog kan herrinner zijn Cor van Os,Babs Veen mn eerste liefde,wel leuk.Yvonne en haar broer? Leuke tijd. Ik heb sinds een paar weken een geheime aanbidder,likt me heel leuk,dus mail me gerust.Lijkt me fantastisch om over die tijd te praten.Doe je het??

  Inspecteur J. van der Worps..., 1953