Ontdek PLUS

Willemijn Groot

Kent 16 personen

RELATION , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Willemijn Groot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Willemijn Groot heeft 6 klassenfoto's en kent 16 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Volgens mij was de naam "Sint Anna" en was de school gevestigd in de Wilhelminastaat/Emmaplein.

  Volgens mij was de naam "Sint Anna" en was de school gevestigd in de Wilhelminastaat/Emmaplein. Wij zaten op de bovenverdieping van de kleuterschool bij juffrouw Ans. Ik kan me het afscheid van zuster Letizia nog goed herinneren. Met z'n allen in de gang om het afscheidslied te zingen. Ook voor het "krasje" werden we in de gang op een rij gezet. Tijdens het spelen op de binnenplaats kregen we bij het raam van de keuken stukjes vers gebakken brood. In de weekenden mochten er kinderen van het zusterhuis logeren bij ons. Ik kan me de naam "Hans" en Jan-Willem" nog herinneren.

  Kleuterschool bij zusterhuis, 1966

  Klas 1:juff.

  Klas 1:juff. Blesgraaf. Klas 2: door de zwangerschap van juf Blesgraaf hebben we wel 6 verschillende leerkrachten gehad in dit jaar. Klas 3: De geweldige en net gediplomeerde Dries Korver die t.o.v het andere onderwijzend personeel behoorlijk opviel. Klas 4: Dhr. Maidman die verschrikkelijke verhalen kon vertellen over vroeger en met liniaal en krijtjes heel goed overweg kon. Klas 5:Dhr Nijman kon de klas niet zo goed aan. Klas 6:Dhr. Maidman. Mail naar:***********************

  Sint Jozef, 1969

  -.

  -

  Theresia mavo, 1975