Ontdek PLUS

Willem Naber

Kent 17 personen

Samenwonend
Woont in Oosterbeek

  Bekijk het volledige profiel van Willem Naber en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Willem Naber heeft 15 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  h w .

  h w . n a b e r [a] k p n m a i l . n l (spaties even weghalen) Wij werden in het derde jaar van de Bakkerschool naar deze school gegooit. Troosteloze buurt, dagelijks werden de ruiten ingegooit, geen leuke tijd. Alle klassen mochten geld uitgeven voor 'versiering' en overal kwamen aquaria te staan, na een tijdje was ik de enige die al die aquaria aan het onderhouden was. Het Aquarium bij Nulens was het mooiste. Nulens was een fantastische kerel, leek erg streng, was erg makkelijk als hij je vertrouwde (op zeker moment had ik de sleutels van het scheikundelokaal meer in bezit dan hij). Ruiter en Meerman waren ook goed. Met Buis had ik wat meer moeite.

  Catharina Bakker Bosschool, 1976

  h w .

  h w . n a b e r [a] k p n m a i l . n l (spaties even weghalen) De Schutsluis is natuurlijk geen school, maar was onlosmakelijk met de Dumbarschool verbonden. Ik zat in de Kraan (K4) en ik heb een verschrikkelijke tijd gehad (ruim 2 jaar van 29 mei 1972 t/m 9 juli 1974), maar ik ben het te boven gekomen. Er zijn veel namen die ik me niet wil herinneren, maar ook een paar mensen die ik wel sympathiek vond. Bram Posthumus (K2 geloof ik) uit Steenwijk, mijn grote vriend gedurende 1973, en toen ging hij weg. Ondertussen heb ik ook gemaild met Frans Mc Gonigle (zie Dumbarschool), hij bevestigde mijn beeld en de namen die ik zo hard probeer te vergeten. Van de leiding Sjoerd Hogenbrink (verzamelde stripverhalen, net als ik) en juffrouw Ge (achternaam?). De directeur Blackmolly (okay, De Blécourt, elk huisje mocht in 1974 één wedstrijd van het wereldkampioenschap voetbal komen kijken op zijn kleuren-TV) en de groepshoofden Plat en Dwars (mooi duo, en die namen bedenk je niet).

  De Schutsluis, 1972

  Ik kan me vrijwel niets herinneren van deze school.

  Ik kan me vrijwel niets herinneren van deze school. Ik weet alleen nog dat ik ooit voor de eerste keer van mijn leven gespijbeld heb (leuk een dagje op allerlei bouwterreinen in de buurt rondgeneusd), op die leeftijd dus al (vijfenhalf!). Daarna heb ik niet meer zo veel gespijbeld, volgens mij werd ik namelijk betrapt! Mijn buurjongen, en ooit beste vriend, Henri Fischer heeft ook op deze school gezeten. Henri, laat eens wat van je horen als je dit ooit leest.

  Kleuterschool de Grutto, 1966