Ontdek PLUS

Willem Bosland

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Willem Bosland en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Willem Bosland heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Lang geleden, enige namen van die tijd: Andre vd Hanenberg, Maarten de Vries, Hannie Dinkgreve, Peter van Riemsdijk, Jan Schreurs, enige dames: Ansje Bond en Hannie vd Berg (woonden op de Burg.

  Lang geleden, enige namen van die tijd: Andre vd Hanenberg, Maarten de Vries, Hannie Dinkgreve, Peter van Riemsdijk, Jan Schreurs, enige dames: Ansje Bond en Hannie vd Berg (woonden op de Burg. van Leeuwenlaan), Babs van Eekhout. Leraren; Hoedemaker (verschrikkelijke man), Schoones (perfect). Voor de rest zal het wel dagen, naarmate er meerdere personen zich aanmelden)

  Immaculataschool, 1959

  ww 1d / 2c / 3b.

  ww 1d / 2c / 3b

  MTS Hendrick de Keijserschool, 1969

  naar aanleiding van diverse medescholieren begint het een en ander te dagen.

  naar aanleiding van diverse medescholieren begint het een en ander te dagen. Enige leraren; mevrouw Paques (fantastisch mens, gaf geschiedenis), Hacau. Namen schieten te binnen Marion van Dijk, Loes Arents, Peter Boele, Jim Florentinus, Margreet Meekel, de tweeling Ankie en Ria Bakker (woonden op de Geerban / Louwesweg). De gymlessen op oude scholen aan de Osdorperweg en Baden Powelweg. Inge Neijman, waarmee ik af en toe nog contact heb. Voor de rest nooit iemand tegengekomen, dat terwijl ik al weer 14 jaar in osdorp woon.

  St. Michaël ULO, MULO, MAVO, 1965