Ontdek PLUS

Wilhelmina Martine Uriot

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilhelmina Martine Uriot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wilhelmina Martine Uriot heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zag Rob Kist vd Plesman en hoewel ik het vaak over deze school heb gehad, was ik 'm even vergeten.

  Ik zag Rob Kist vd Plesman en hoewel ik het vaak over deze school heb gehad, was ik 'm even vergeten. Eén jaar, het eerste zelfs, maar wat voor één. Veel tijd in de doka en ik vond het altijd zonde als je nét te laat was en de thee was weggegooid.

  Groene school (KMBO), 1974

  ondanks dat dit een strenge school was, zijn er toch veel leuke herinneringen.

  ondanks dat dit een strenge school was, zijn er toch veel leuke herinneringen

  Dr. A. Plesmanschool, 1970

  Ik heb juffrouw Elsinga 6 jaar gehad.

  Ik heb juffrouw Elsinga 6 jaar gehad. Eigenlijk zouden we in de vijfde een meester krijgen, maar toen dat om een of ander reden niet doorging (meester Schuuring had al een klas) wilden we haar in de zesde ook heel graag houden. Ik heb nog de meeste klassenfoto´s uit die tijd en gelukkig heb ik vrijwel overal de namen opgeschreven. Uit mijn lichting zijn onder andere Yolanda Nijdam, Elly Takkenberg, Sonja Vlas, Simon Koekoek e.v.a. Hoe nostalgisch om dit tegen te komen.

  Schinkelschool, 1964