Ontdek PLUS

wil Haesenbos van Doorn

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wil Haesenbos van Doorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  wil Haesenbos van Doorn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De datum is niet helemaal zeker,was wel een leuke tijd.

  De datum is niet helemaal zeker,was wel een leuke tijd.

  Vormingscentrum , 1978

  schooltandarts.

  schooltandarts

  de Karrekiet basisschool, 1970

  Dat ik nog steeds mijn poezie album mist ,het was een chinees album blauw van kleur,nu mijn opa,oma,vader en moeder zijn overleden,die erin hadden geschreven,zou het misschien nog in bezit zijn van een oude klasgenoot .

  Dat ik nog steeds mijn poezie album mist ,het was een chinees album blauw van kleur,nu mijn opa,oma,vader en moeder zijn overleden,die erin hadden geschreven,zou het misschien nog in bezit zijn van een oude klasgenoot .dan zou ik het heel erg op prijs stellen,om het alsnog terug te kunnen krijgen.

  de Bron, 1971