Ontdek PLUS

wendy vis

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wendy vis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  wendy vis heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  elke dag fietsen van overschie naar maasland en daar heb ik best leuke tijden mee gemaakt elkaar tegen komen en dan met zijn alle fietsen naar school.

  elke dag fietsen van overschie naar maasland en daar heb ik best leuke tijden mee gemaakt elkaar tegen komen en dan met zijn alle fietsen naar school.altijd lol trappen en dan mocht je weer een bezoekje brengen aan de heer weijs en leuke experimenten uit halen bij scheikunde deheer pronk deheer dillo(dildo)deheer gruythuizen deheer smid leerlingen angeliqeu van sprang -barbara-mark van oorsten -michel vogel stephan wuyts-debbie van ravens-evelien-esmee-lonneke-sandor prins-rob mud-leen-arnold.

  christelijke land en tuinbo..., 1985

  dat we met de fiets op school reis gingen ergens in brabant de heer korte kaas was ik een beetje het lievelingetje en daar maakte ik best wel gebruik van de heer overvoorde mevrouw fuchia waar je altijd een zakdoek bij nodig had want dan kon je je eigen d

  dat we met de fiets op school reis gingen ergens in brabant de heer korte kaas was ik een beetje het lievelingetje en daar maakte ik best wel gebruik van de heer overvoorde mevrouw fuchia waar je altijd een zakdoek bij nodig had want dan kon je je eigen drogen.leerlingen-willeke klein meisje met vreselijk veel pit-en wouter die altijd achter willeke aan liep-theo ?-brenda sleewits -wendy van kanten me naam genoot zaten we ook altijd de leraren in de maling te nemen -dik willems -john smit-bram-eddy-john de boom-fred van de velden-mark smit die ik nog een keer een dreun voor zijn kop heb gegeven tijdens de biologie les buiten enz. leuke herinneringen aan deze school ik ging eraf om naar maasland te gaan met angeliqeu van sprang om daar de dierenverzorging in te gaan.

  Tuinbouwschool Hugo de Vries, 1981

  dat ik bij juffrouw binkhorst in de klas heb gezeten en bij meester van deelen en dat die ook met elkaar getrouwd zijn en voor de rest laat ik in het midden.

  dat ik bij juffrouw binkhorst in de klas heb gezeten en bij meester van deelen en dat die ook met elkaar getrouwd zijn en voor de rest laat ik in het midden. ben in de 4 de klas van school af gegaan omdat wij gingen verhuizen naar overschie en dat was de klas van meester van deelen was altijd leuk in de klas bij hem . ik ken ook niet veel mensen meer maar diana den hoed ken ik mij nog wel herinneren.en in dat jaar verbranden ook richard zijn rug dat kan ik mij ook nog herinneren.

  De Canteclaer, 1974