Ontdek PLUS

wendy-lisa Pet

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wendy-lisa Pet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  wendy-lisa Pet heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  tja, niet overdreven maar iedereen kon mij zowat, samen met Jessica Brink hebben we deze school onveilig gemaakt, iedere dag hadden we wel een bezoekje bij de schoolleiding, rene van ruth werd leterlijk gek van ons, marga van veluw zag het niet meer zitte

  tja, niet overdreven maar iedereen kon mij zowat, samen met Jessica Brink hebben we deze school onveilig gemaakt, iedere dag hadden we wel een bezoekje bij de schoolleiding, rene van ruth werd leterlijk gek van ons, marga van veluw zag het niet meer zitten, samir die altijd in was voor een stom geintje, en pieter spronks, teunis bloodhoofd, en gerard mulder hadden het eigenlijk al opgegeven met ons, Maar helaas voor hun heb ik lekker mijn diploma in mijn zak...

  Scholengemeenschap Lelystad..., 1991

  hier heb ik maar heel kort gezeten maar wat ik me kan herinneren heb ik het toch leuk gehad, o.

  hier heb ik maar heel kort gezeten maar wat ik me kan herinneren heb ik het toch leuk gehad, o.a. met danny en stefanie...

  Ichthus, 1985

  ik heb hier ongeveer een half jaar doorgebracht, ik werd gek van het vak GODSDIENST, dus ben ik er weer snel vandoor gegaan, dus eigenlijk te kort om iets te vertellen.

  ik heb hier ongeveer een half jaar doorgebracht, ik werd gek van het vak GODSDIENST, dus ben ik er weer snel vandoor gegaan, dus eigenlijk te kort om iets te vertellen.

  christelijke scholengemeens..., 1991