Ontdek PLUS

Walter Craanen

Kent 0 personen

MARRIED , 5 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Walter Craanen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Walter Craanen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  KIJK OOK BIJ BOUWLUST JONGENS/MEISJES, EEN MOOIE FOTO EN HANDTEKENINGEN VAN KLAS 6 HR DE VRIES-1969 Afwisselend leuke periode (klas 2,5 en 6) en vreselijke periode (klas 3 + 4 bij juf dezintjé.

  KIJK OOK BIJ BOUWLUST JONGENS/MEISJES, EEN MOOIE FOTO EN HANDTEKENINGEN VAN KLAS 6 HR DE VRIES-1969 Afwisselend leuke periode (klas 2,5 en 6) en vreselijke periode (klas 3 + 4 bij juf dezintjé....) Waarom díe ooit voor de klas is gaan staan weet ik nu nog niet. Dhr. Linksma die onze klas binnenkwam met "Ik zal het wel niet meer meemaken, maar jullie krijgen ooit weer een koning! (bij de geboorte van WillemAlexander) Ik ben benieuwd of Linksma nog leeft. Ik hoop van wel: Nog even volhouden meneer Linksma, misschien maak je het TOCH NOG MEE !!

  Marterradeschool, 1963

  Hallo! Na stage op deze school te hebben gelopen heb ik er ook nog 2 jaar lesgegeven.

  Hallo! Na stage op deze school te hebben gelopen heb ik er ook nog 2 jaar lesgegeven. (RT en zo). Ik herinner me nog goed de gitaarmiddagen met Alfred van der Hoven (en met van Kessel) en soms de arcodeon met mevr. Harten. Leerlingen vooral uit de klas van Mary Jansens (waar ben je?) Margot V., Brenda S. kan ik me nog voor de geest halen. Als leerkracht goede tijd gehad. (of dat voor de leerlingen geldt weet ik niet.)

  Louis Pasteurschool, 1978

  Eerst nog twee jaar de Havo-top gedaan: Op de P.

  Eerst nog twee jaar de Havo-top gedaan: Op de P.A. waren Jeannie den B., Casper P., Marianne van V., Jacobine T., Gerard van H., dir. Wiegman, den Duyf , Zuijderhoudt de Nie, Nauta, Biesbosch, Riekent Struik (prachtige Piano!!), Hans Ligt. Biesbosch, Duinen en Zee Alle jaren plezier. (of is dit dementie...) Zonet even e-kontakt gehad met Ruurd, de vorige vriend van mijn grote liefde uit die tijd: Astrid van Arkel. (zat bij mij ook op de HAVO 4e klas). Hartstikke leuk !

  P.A. Haagsch Genootschap, 1973