Ontdek PLUS

Vicky (Victoria) Sullivan

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Vicky (Victoria) Sullivan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Vicky (Victoria) Sullivan heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan mij de heer Beitschat herinneren, en enkele kinderen uit mijn klas, zoals Caroline Kling, Richard Gortworst (?) Mandy Westerink, Lonneke, Jessica Schildmeijer, Raymond, Milco, Marco Havertong (/) Marius, Els, Astid, Hein Boot, Michel Vlak, Monique

  Ik kan mij de heer Beitschat herinneren, en enkele kinderen uit mijn klas, zoals Caroline Kling, Richard Gortworst (?) Mandy Westerink, Lonneke, Jessica Schildmeijer, Raymond, Milco, Marco Havertong (/) Marius, Els, Astid, Hein Boot, Michel Vlak, Monique van Hoegee en Biemond enz. Maar ik kan me ook namen herinneren van kinderen uit de buurt: de tweeling Buitenhuis, Brigitte, Sonja Eleveld, Wilma Numan, Rob Hol. In de 3e klas was de heer Van de Ven mijn leraar. Als je mij herinnert laat eens wat van je horen. Lijkt me leuk.

  Corantijn School, 1970

  Een leuke tijd meegemaakt op deze school.

  Een leuke tijd meegemaakt op deze school. Ik kan mij herinneren dat ik Caroline van Kleef altijd ophaalde en dat wij samen naar school liepen. Ik herinner me Willy, Carla Willemse, Marco van Tongeren, Gea Verloop, Jessia Schiltmeyer, Tina, Manuela en Lorraine Tomé, Marc, Ricardo Vorm en ga zo maar door.

  Nassau MAVO, 1976