Ontdek PLUS

Tryfena Greef

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tryfena Greef en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tryfena Greef heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke schooltijd gehad.

  Leuke schooltijd gehad.Had een leuke ouderwetse sfeer, met van die oude banken en het aap-noot-mies leren. ook wel aardige leraren, behalve in de 4e klas. Juf braakman, zij was altijd in het zwart gekleed en als zij kwaad was sloeg zij met de aanwijsstok!!! Bij meester Baars de nederlandse leideren geleerd, die ik nog steeds weet. In de 6e met meester Meijer, zingen onder begeleiding van zijn viool. Wat ik op dat moment niet echt kon waarderen. Vreselijk kattengejank!!! Veel lol gehad met de meiden van de klas. Ook na schooltijd!!

  Graaf van Wassenaer Obdamsc..., 1962

  Ik weet niet echt veel van deze School.

  Ik weet niet echt veel van deze School. Maar ik weet wel dat ik de juffrouw niet echt aardig vond.Had het idee, dat je nooit zomaar iets mocht doen. Ik wilde altijd graag tekenen, maar dit mocht niet echt vaak!! Ik vond het fijn als zij er niet was en hadden dan een hele aardige invalster.Ik herinner mij, dat ik hier ook mijn 1e vriendje had. Hij heette Teddy, meer kan ik mij niet herinneren.

  het bosviooltje , 1962

  Maar twee jaar op deze school gezeten.

  Maar twee jaar op deze school gezeten. Waren de leukste schooljaren. Veel schik gehad,leuke klas. Ben benieuwd naar de volgende personen: Jessy Erkens,Liesbeth Verweij,Trudie Kloosterman,Klaas Sipkens en vele anderen,waarvan ik de naam ben vergeten.

  minerva mavo, 1972