Ontdek PLUS

Tony deJong

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tony deJong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tony deJong heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Goh, vele ik heb hier een paar jaar gedanst, veel staan zoenen op de parkeerplaats en dan gesnapt worden door de man met de baard.

  Goh, vele ik heb hier een paar jaar gedanst, veel staan zoenen op de parkeerplaats en dan gesnapt worden door de man met de baard. Weet echt hun namen niet meer! Met Juliette van den Broek gedanst, met Brigitte van Lubeck (zie ik nog vaak omdat onze zoons bij elkaar in de klas zitten) en met Jeannette van Enkhuizen. Ook met claudia.... daar heb ik veel mee op de parkeerplaats gestaan :-)

  Dansschool DD, 1984

  Les van Juf Tijmens, stiekem via het dak klimmen naar de zolder waar gigantisch veel lag opgeslagen.

  Les van Juf Tijmens, stiekem via het dak klimmen naar de zolder waar gigantisch veel lag opgeslagen. Glijden van de trapleuningen, meneer Noom de concierge met zijn fantastische duimentruuk. Zat in een combinatieklas samen met mijn zus Corina.

  cor bruyn of bruinschool, 1976

  Pff dat is lang geleden.

  Pff dat is lang geleden. Ik heb nog eens een appel geknipt uit Ruben zijn trui, met Etienne Schouten, John de Vries, Henny Vet, Marcel Pafort en vele andere die ik me niet zo kan herinneren. Iemand een foto nog uit die tijd?

  de Kabouters, 1974