Ontdek PLUS

Tommy Fransen

Kent 0 personen

Single , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tommy Fransen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tommy Fransen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kan me niet zoveel klasgenootjes herinneren.

  Kan me niet zoveel klasgenootjes herinneren. Inderdaad nog wel de handbaltournooien met Tielemans, Robbie van Bussel. Ik heb hier zelfs nog wel 8mm film van. Ik was niet zo'n bijster goede leerling, ging altijd 'voorwaardelijk' over.Gelukkig ging het op de middelbare beter. Herken nu nog wel veel namen, de Robbies vB, Hans Kortooms Arthur Mollet. Heb de eerste jaren op de jongensschool gezeten, later in de gemengde klas (5 ?). Ik zie nu eindelijk de klassefoto die ik nooit gehad heb omdat ik het geld voor de foto toen gespendeerd heb aan een snoepwinkel. De foto is trouwens van het verkeerde jaar, moet jaar 72-73 zij. Een ontbrekende naam op de foto is Kees Goverde, een toenmalig maatje van me.Overigens nooit meer gezien. Dit brengt weer aan herinnering naar boven aan een gesneuvelde ruit bij Coby Hooijmaijers.

  Sartoschool, 1967

  Eindelijk tijd om dit weer eens te wijzigen.

  Eindelijk tijd om dit weer eens te wijzigen. De MAVO en later de HAVO en eigenlijk alle scholen waren voor mezelf een leuke tijd. Verder veel vrienden en -innen waar ik leuke herinneringen aan heb. Ik ken er nog een paar bij naam, Hanneke Bloem, Monique van Grootel, Afke Schenkelaars, Henry de Ruyter Erik Evers en eigenlijk nog wel veel meer. Sommige heb ik na school nog eens toevallig teruggezien, sommige zou ik nog wel eens willen zien om te kijken hoe het hun vergaan is. Laat eens weten als er interesse is in een reunie iod.

  Catharina mavo, 1973