Ontdek PLUS

Titia Berfelo

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Titia Berfelo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Titia Berfelo heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na de Havo was ik van plan om naar Utrecht te gaan om daar maatschappelijk werk te gaan studeren.

  Na de Havo was ik van plan om naar Utrecht te gaan om daar maatschappelijk werk te gaan studeren. Ik in Limburg blijven, daar dacht ik niet aan. Toch kan het soms anders lopen dan je denkt en ik heb een tussen stop gemaakt op het kapperscollege van de heer Hendricks. Hoewel ik aan al mijn opleidingen een goede herinnering heb, heb ik aan deze persoonlijke tijd veel dierbare herinneringen. Door de hele verschillende leerlingen met allemaal een totale andere achtergrond, heb ik hier dingen geleerd waar ik nog steeds iets aan heb!

  Kapperscollege Maastricht, 1996

  uireindelijk beland op Small Business in Haarlem.

  uireindelijk beland op Small Business in Haarlem. Toch bijna 6 jaar over gedaan. Maar van je studenten tijd moet je nou eenmaal een mooie tijd van maken en dat is het zeker geworden. Met Novitas, mijn huis ford fiesta en mijn dispuut pronto.

  Haarlem Business School , 1998

  Na de kleinschalige basisschool was het Jeanne D'Arc college een hele overstap.

  Na de kleinschalige basisschool was het Jeanne D'Arc college een hele overstap. Gelukkig ving Meneer Janssen van Levo als klassenleraar van in onze klas b1a ons goed op. Door 6 jaar havo heb ik hier heel veel herinneringen van leuke vriendinnen en "heimelijke" verliefdheden aan deze school over gehouden.

  Jeanne d Arc College SGM, 1990