Tineke van Deursen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tineke van Deursen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tineke van Deursen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Enkele namen kan ik me goed herinneren hr van Dam/ de Zeeuw , de directrice Mevr.

  Enkele namen kan ik me goed herinneren hr van Dam/ de Zeeuw , de directrice Mevr. Sikkens, de onderdirekteur de heer Lancel , de tekenlerares mevr. Reeser, Lerares Engels Mevr. vd Kerkhof, juffrouw Boswinkel,Verder kan ik mij Ineke Ooms en ook Joke van der Toorn herinneren en in de klas bij mij zat ook Hennie Krul en Yvonne Hageman zij woonde in de buurt bij joke van der Toorn . ook het eten van juffrouw Kodde , haar strijklessen en zeker haar waslessen waren een waar kliederfestijn. Het zeilkamp waar Ineke het overhad kan ik mij nog goed herinneren.

  ´s-Gravenhaagse Vakschool, 1969

  Jufrouw Van Ommen,Juf Plukkel,juf Ragetli,Meester Stoute , En Venema altijd met een pijp .

  Jufrouw Van Ommen,Juf Plukkel,juf Ragetli,Meester Stoute , En Venema altijd met een pijp . en concierge meneer Vreugdenhil. Verder als klasgenoten Karin Hage/ Eric Schmidt/Emiel Zonneveld hij had ook nog een broer en zus op school zitten, verder Yolanda Harmsen Klaaske de Boer (was tevens mijn buurmeisje)Pia, langzaam komen er steeds meer namen bovendrijven.

  Diamanthorstschool, 1962