Ontdek PLUS

Tineke van der Meulen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tineke van der Meulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tineke van der Meulen heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In 1962 een half jaar op deze school gezeten, bij meester Bouwma in de klas.

  In 1962 een half jaar op deze school gezeten, bij meester Bouwma in de klas. Het was verreweg de leukste school die ik heb gehad. Jammer dat het zo kort duurde... Het zingen was heel mooi. Ik heb nog papieren met de liedjes uit die tijd, o.a. Geel staat het koren op het veld" en dat dan meerstemming. We zijn met een schoolreis naar Ameland geweest en veel plezier gehad. Wij woonden met een woonschip en dat lag bij de van Altenabrug. Nu blijkt mijn verre voorvader, Gerryt van der Meulen, molenaar in Dokkum te zijn geweest. Helemaal prachtig natuurlijk!

  Burgerschool, 1962

  In 1961 een half jaar op deze school gezeten in de 4e klas.

  In 1961 een half jaar op deze school gezeten in de 4e klas. Wij woonden op een woonschip in het Damsterdiep. Het was een leuke school met aardige kinderen. Alleen de zwemles was vreselijk. Ik had een ouderwets kriebelend rood wollen badpak (echt erg!). En er was een badmeester die me onder water duwde met averechts effect. Ik kan wel zwemmen maar nooit een diploma gehaald....

  de Lichtboei, 1961

  Op deze school had ik een heel lieve juf, A.

  Op deze school had ik een heel lieve juf, A.E. v. Berge. Nadat wij uit Leiden vertrokken hebben we nog jaren lang kaartjes over en weer gestuurd. Verder een meisje Wieteke, de dochter van de bovenmeester, de Vries waarmee ik soms speelde. Ik was bepaald geen heldin en dat was af en toe lastig. We zijn, ik dacht met de trein, op schoolreis naar Artis geweest. Wij woonden toen in een woonschip in de Slaaghsloot (Stinksloot) niet ver van de Waterzuiveringsinstallatie en achter de Volktuinen. Nu is er aan de andere kant van het water de Merenwijk.

  Kooiparkschool / Gereform..., 1958