Ontdek PLUS

Tina Pettersson

Kent 5 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tina Pettersson en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tina Pettersson heeft 2 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinner mij de poort waar je onderdoor moest om bij de school te komen en dat we met buitenspelen vaak vochten om de "klossen" van die loopdingen met touwtjes in rood of blauw.

  Herinner mij de poort waar je onderdoor moest om bij de school te komen en dat we met buitenspelen vaak vochten om de "klossen" van die loopdingen met touwtjes in rood of blauw. Ook hadden we ooit een verkleedparade, ik geloof ter ere van een bruiloft van een hele lieve roodharige juf met sproetjes, ik geloof juffrouw van doorn.

  Kleuterschool de Kiekeren, 1968

  Ben benieuwd wat er van mijn medeleerlingen is geworden.

  Ben benieuwd wat er van mijn medeleerlingen is geworden. Leuk Guido, dat je nog zoveel over de anderen weet. Het brengt een heleboel herinneringen terug bij mij. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] had mij al op de andere Prof van de Leeuwschool aangemeld, doe dat nu ook bij deze, want ik zag hier toch wel bekende namen bij staan. Leuk dat stukje van Guido, er komen weer veel herinneringen boven.

  Professor G. van der Leeuws..., 1970