Ontdek PLUS

Therese Fokkens

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Therese Fokkens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Therese Fokkens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De grote zandbak in het midden van de speelplaats, het klimrek.

  De grote zandbak in het midden van de speelplaats, het klimrek. De juf was een nichtje van een oude, vriendelijke juf die naderhand met pensioen ging (namen ben ik vergeten), juffrouw Droog uit Maassluis. Spelen in de waterbak in het lokaal, de poppenhoek etc.. Namen van "medekleuters" Mariska, Marielle Twilt, de twee tweelingen in de klas Henk en Maikel, Sandra en .... Tromp.. Ohja, ik moest wel eens op de gang staan omdat ik altijd teveel "babbelde"volgens de juf.

  juliana kleuterschool, 1977

  Eerste haagse HBO-V groep; gezellige medestudenten, leuke praktijklessen en college's.

  Eerste haagse HBO-V groep; gezellige medestudenten, leuke praktijklessen en college's.

  Haagse Hogeschool, sector ..., 1990

  Meteen in de eerste kennismakingsweek een brand in de jeugdherberg waar wij, op dat moment, met z'n allen aan het slapen waren.

  Meteen in de eerste kennismakingsweek een brand in de jeugdherberg waar wij, op dat moment, met z'n allen aan het slapen waren. Verder niet echt leuke herinneringen. He Esther wat leuk, natuurlijk konden wij het gelukkig wel goed met elkaar vinden, ik probeer je te mailen, ik heb Ralph een tijdje geleden nog ergens gezien, groetjes..

  Snoeck Henkemansschool, 1985