Ontdek PLUS

Theo van der Knaap

Kent 8 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Theo van der Knaap en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Theo van der Knaap heeft 5 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Klas 1a, 2Ama en 3Ama Leraren: Kik, v.

  Klas 1a, 2Ama en 3Ama Leraren: Kik, v.d. Grond, Wondergem Klasgenoten: Dick van Leeuwen, Peter Kingma, Nico Troost, René Bartelink, Nico Landman

  Christelijke Technische sch..., 1966

  1e klas: In houten noodschool nabij de Vaerhorst waar nu het "van Tijenplantsoen" is gesitueerd.

  1e klas: In houten noodschool nabij de Vaerhorst waar nu het "van Tijenplantsoen" is gesitueerd. Onderwijzeres is juffrouw Maas (later getrouwd met meester van der Spek). 2e klas: In deze periode verhuizen alle klassen naar het fonkel nieuwe schoolgebouw op de hoek van de Slinge en de Meyenhage. Onderwijzeres is juffrouw Klein. 3e klas: Weinig herinneringen aan dit jaar, juffrouw Beukema was niet echt mijn favoriet (zo flexibel als een kluisdeur). Wel was ik gefascineerd door het aquarium beneden in de gang, onder de trap. 4e klas: Veel ziek geweest in dit jaar, juffrouw Middelhoek heeft getracht de hierdoor opgelopen achterstand met rekenen bij te spijkeren. Gezien de rapportcijfers van dat jaar, is dit maar ten dele gelukt. 5e klas: De school groeit uit z'n jasje. Klas 5a/6a verhuist, onder de hoede van meester Kroeze naar een vergaderlokaal in de, naast de school gelegen, Credokerk. 6e klas: Ook dit jaar moet meester Kroeze met zijn leerlingen lesgeven in het vergaderlokaal van de kerk.

  Rehobothschool, 1960

  leraren: Knol(elektriciteisleer), van Pelt(praktijk elektronica), Dubbeldam(elektronica),van Buuren(praktijk elektricitetsleer), van der Vaart(Duits), Verzijp(Engels), Mostert, (Wiskunde).

  leraren: Knol(elektriciteisleer), van Pelt(praktijk elektronica), Dubbeldam(elektronica),van Buuren(praktijk elektricitetsleer), van der Vaart(Duits), Verzijp(Engels), Mostert, (Wiskunde).

  1e UTS, 1969