Ontdek PLUS

Theo van den Heuvel

Kent 33 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Theo van den Heuvel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Theo van den Heuvel heeft 10 klassenfoto's en kent 33 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Helaas werd Damiaan College gesloten, gelukkig was het in St.

  Helaas werd Damiaan College gesloten, gelukkig was het in St.Michielsgestel ook gezellig... maar toch... Herinner me Kees van Tartwijk uit Schijndel, Herman Weber uit 't noorden. Damiane lag mooi dichtbij dus we konden op een zaterdag op en neer naar huis liften.

  Damiaancollege, 1968

  Alleen mavo 1 en 2 gedaan in Schijndel want toen hield Damianencollege op te bestaan en ben ik in St.

  Alleen mavo 1 en 2 gedaan in Schijndel want toen hield Damianencollege op te bestaan en ben ik in St.Michielsgestel waar ik woonde verder gegaan. We gingen 'smorgens en 'savonds met de fiets en tussen de middag met de bus op en neer naar Damianencollege. Herinner me nog goed de knappe meiden op die Mavo waar ik met spijt moest vertrekken zoals Thea Vloet, Irene v Lee, Annette Wijnen, Corrie v Casteren en nog veel meer. Herinner me nog een sportdag waar ik met Anette Wijnen "gezoend" heb. Was best wel een leuke tijd mede ook door de vele sportmogelijkheden op Damianen college. Het gekke is dat ik me daar helemaal niks van schoolse dingen herinner..........

  Sancta Maria MAVO, 1968

  Ik fietste elke dag vanaf de Venstraat naar de school en bleef over bij fam.

  Ik fietste elke dag vanaf de Venstraat naar de school en bleef over bij fam. van Zandbeek die naast de school woonden. 1ste klas juffr.van Riel (als we zongen moest ik heel zachtjes doen) 2de Jansen 3de M.Spierings 4de.... 5de Men. Steenbakkers 6de Ter Stege die vond dat ik beter moest opletten. Namen van toen Rinus van Grinsven (den dappere) Adje Pijnappels, Hans vd Ekart, Pieter vd Brand, Gerard e Mari vd Heijden, Kees v Grinsven e.v.a. Herinner me ook nog dat ik 1 dag van school gestuurd werd omdat we op de meisjesschool de grote deuren dichtgegooid hadden en er een meisje achterstond die de kruk tegen haar hoofd kreeg en een behoorlijke bult had. Politie kwam op school met Ter Stege praten met alle gevolgen van dien.

  R.K. Jongensschool St. Michael, 1961