Ontdek PLUS

Theo Hoogsteder

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Theo Hoogsteder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Theo Hoogsteder heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wie kan zich nog het toneelstuk "Koorddans op het leven" geschreven door Anton van den Brink herinneren.

  Wie kan zich nog het toneelstuk "Koorddans op het leven" geschreven door Anton van den Brink herinneren. Het was geschreven bij gelegenheid van het tweede lustrum van de "School voor maatschappelijk werk" Ook "boeiend" waren de introductiedagen op Drakenburgh. De oprichting van de Soos ('59?)en de vele feesten, die we hebben meegemaakt. De geruchtmakende excursie naar Witmarsum met de nasleep rond de foto's van de nachtelijke danspartij. De sappige verhalen, wanneer een lange of korte stageperiode was afgesloten. Het groepje van vier, dat afstudeerde in de sector "personeelswerk" (Cocky, Jan, Theo(2x)) Kortom: veel interessante herinneringen, niet in het minst aan sommige jaargenoten!

  Katholieke Sociale Academie, 1958

  Natturlijk was Broeder bernardinus ("Lange Bart") de fijnste leraar, ooit gehad.

  Natturlijk was Broeder bernardinus ("Lange Bart") de fijnste leraar, ooit gehad. Ook prettige herinneringen aan de operettes/toneelstukken, die werden opgevoerd in Odeon (Gouvernerstraat)

  Nicolaas school, 1942