Ontdek PLUS

Tanja Plugge

Kent 0 personen

INLOVE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tanja Plugge en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tanja Plugge heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van dit schooltje weet ik nog dat er brand was en we tijdelijk naar een andere school moesten.

  Van dit schooltje weet ik nog dat er brand was en we tijdelijk naar een andere school moesten. Wat ik verschrikkelijk vond. Ook werd er van één van de tekeningen in de klas een tegeltje gebakken voor het afscheid van deze school, die heb ik overigens nog steeds. Tineke Plug, weet ik nog goed. We speelde samen en zij hadden een paar keer jonge konijntjes. Vader Plug heeft toen al uitgelegd waar jonge konijntjes vandaan kwamen. De kaboutertandjes zoeken in de zandbak weet ik ook nog goed.

  Paddeltje, 1970

  Ik heb maar drie jaar op deze school gezeten (klas 1,2 en een gedeelte van 3)maar weet me nog dat Tineke Wingelaar, Axel( die werd altijd Axel plaksel genoemd.

  Ik heb maar drie jaar op deze school gezeten (klas 1,2 en een gedeelte van 3)maar weet me nog dat Tineke Wingelaar, Axel( die werd altijd Axel plaksel genoemd. Juffrouw Geuzenbroek in de 1e klas.

  OLS Hans Onversaecht, 1972

  Een hele vrije school waar je de juffen en meesters gewoon bij de voornaam noemde.

  Een hele vrije school waar je de juffen en meesters gewoon bij de voornaam noemde. Voor mij een hele leuke tijd geweest.

  Samsam, 1975