Ontdek PLUS

tamara tiggelovend

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van tamara tiggelovend en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  tamara tiggelovend heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  MDGO-AW Ik heb een erg leuke tijd gehad op deze school.

  MDGO-AW Ik heb een erg leuke tijd gehad op deze school. We begonnen met AW op de diepenveenseweg.. Favoriete leraren??? Gea Boon, Paul van de Meer en Jacques ter lindert... Het eerste jaar op kamp was ook erg leuk.. Vriendinnen van toen?? Geertje, Tesca, Laura, Tosan, Wendela en nog veel meer... In middels ben ik getrouwd en sinds 31 mei 2003 moeder van een dochter (Loïs)

  Overgelder College, 1993

  Ik vond het voeren van de dieren geweldig.

  Ik vond het voeren van de dieren geweldig. vooal als je een pauwenveer vond en die mocht houden.. Meneer Heidsma en juffrouw van der molen waren favoriet. In 1983 verhuisden wij naar colmschate en ik heb de school dus niet afgemaakt. Ik was wel op de reuni. Ik zat in de klas bij o.a. martine Behkamp, Bianca Uenk, Angelique zwijnenberg, Joeri hendrinks, Arjan Steenbrugge, Petra Wever, Yvette van Lier en Bjorn Ganzefles. Ik ben inmiddels getrouwd en sinds 31 mei 2003 moeder van dochter Loïs...

  De Hovenschool, 1979

  We begonnen in een kleine combinatie klas.

  We begonnen in een kleine combinatie klas. groep 6 en 7 bij elkaar in... de leuke maandafsluitingen, ik was altijd erg verliefd op Roel Oost... hihi In de klas zat ik o.a. bij Remco straaten, Roy van Wijngeren, Patrick Haidsma, Esther de Laet, Yvonne ten Oever, Vincent Weijdeman, Martha Roode en Maarten en Gerardje Struik. Inmiddels ben ik getrouwd en sinds 31 mei 2003 moeder van een dochter (Loïs)..

  het Roessink, 1983