Ontdek PLUS

Tamara de Mulder

Kent 2 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tamara de Mulder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tamara de Mulder heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kom er net achter dat ik al die tijd mezelf had geplaatst bij de Cederhof ; de nieuwe naam voor de Stromenwijkschool.

  Kom er net achter dat ik al die tijd mezelf had geplaatst bij de Cederhof ; de nieuwe naam voor de Stromenwijkschool. Ik heb vnl. leuke herinneringen aan de Stromenwijkschool. Ik weet nog dat ik zowat met bijna alle meisjes uit m'n klas (Elsbeth, Majorie, Lizzy, Wicky) ' beste vriendin' ben geweest. Bij de 1e beste ruzie was je geen beste vriendinnen meer, ha ha! Na deze school ben ik naar de P.W.A. Mavo (heeft nu ook een andere naam) gegaan. Een (meestal) leuke, kleine school waar de leraren/leraressen je goed kenden en andersom. Dit veranderde toen ik naar het Delta College in Middelburg ging (MBO Administratie). Hier was je meer een nummer. Na deze opleiding had ik het helemaal gehad met Zeeland, en dat kwam goed uit, want ik wilde heel graag Journalistiek studeren en deze HBO opleiding had je daar niet. Dus....op naar Utrecht (geluk met de loting!). Ik had het al helemaal uitgestippeld: ik zou bij de radio gaan werken! Maar hoe verder de opleiding volgde, hoe zwaarder ik het vond (ik maakte het mezelf te moeilijk). Dus besloot ik ermee te stoppen. Nu moet ik alleen nog afstuderen, maar wanneer.........? Ik woon samen in Bunnik en heb 3 katten. Ik werk als administratief medewerker voor de KNMG in Utrecht. Is toch heel wat anders dan de journalistiek!

  Stromenwijkschool, 1982

  Wat veel herinneringen heb ik aan deze school zeg! Het eerste jaar veel lol gehad met o.

  Wat veel herinneringen heb ik aan deze school zeg! Het eerste jaar veel lol gehad met o.a. Elize, Wendy, Patricia. En ontzettend verliefd geweest op Aloys! Eerst was hij zeer onbereikbaar, en eindelijk in het derde jaar (of was het in de vierde?) kregen we verkering. Een hekel dat ik had aan wiskunde! Gehad van meneer Van der Male (met zijn plateauzolen ha ha), meneer Brasser (zo af en toe op klompen) en van de zeer jonge, zeker op de PWA, meneer Van der Wegen (leuk dat ik hem toen vond!). Gym had ik ook een bloedhekel aan, als het even kon deed ik niet mee. Nederlands (eerst van die lieve mevrouw Stoelhorst) en later van die grappige meneer Postma was mijn lievelingsvak. Lachen was het altijd bij meneer Reijnierse, ik weet nog goed dat we psalmen moesten zingen en Corine en ik deze standaard ' playbackten' ! Meneer Van Rooijen zal ik niet snel meer vergeten, wist niet goed wat van hem te denken, maar heb wel veel lol gehad met medeleerlingen tijdens deze lessen. Zo zal ik nooit vergeten dat hij tijdens een SO of repetitie het lokaal uit liep en Martin voor in de klas ging staan en het blaadje met meerkeuze antwoorden voorlas! Zo kan ik nog wel een tijdje door gaan....

  Prins Willem-Alexanderschoo..., 1989

  Zie STROMENWIJKSCHOOL.

  Zie STROMENWIJKSCHOOL....

  Cederhof, 1982