Ontdek PLUS

Talha chaudry

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Talha chaudry en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Talha chaudry heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb niet lang op deze school gezeten.

  Heb niet lang op deze school gezeten.Geen leuke klas.Ben toen naar andere school gegaan vooral omdat dat veel dichterbij me huis zat..Momenteel ben ik vaak in Houtwijk(waar ik ook ben opgegroeid)Ik woon nu samen met me broer in dezelfde straat als vroeger, alleen paar deuren verderop.

  Haags Montessori Lyceum (HML), 1996

  kan de meeste nog goed herinneren&de rest, Als je wil,laat gewoon van je horen.

  kan de meeste nog goed herinneren&de rest, Als je wil,laat gewoon van je horen.Lijkt me leuk.Het was echt super leuke school.Loop er nu nog langs( aangezien ik weer lekker in me oude straatje woon)Zou het superleuk vinden om met mensen van die tijd in contact te komen.Ben wel benieuwd naar wat zij nu uitspoken. Heb heel veel mooie herinneringen.Met veel leuke mensen in de klas.Was alleen erg stil in die tijd(in de klas,maar daarbuiten heh) haha zou graag weer met oude klasgenootjes herenigd worden en dan lekker bijkletsen gezellig. groetjes en hoop zo weer met de leuke mensjes van toen contact te krijgen

  Montessori Houtwijk, 1990