Ontdek PLUS

Suzan Timmer

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Suzan Timmer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Suzan Timmer heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar 6 weken op deze school gezeten.

  Ik heb maar 6 weken op deze school gezeten. Ik kwam van een basisschool in Oosterhout en moest het laatste schooljaar hier afmaken. Herinneringen als leerling heb ik niet, maar ik heb tijdens mijn opleiding tot leerkracht ook stage gelopen op deze school. In het schooljaar 1992-1993 heb ik stage gelopen in groep 6-7 bij Annelien, groep 1-2 bij Truus en groep 3-4 bij Hilda en Floor. Was een leuke tijd!

  Baggelhuizenschool, 1984

  Na mijn eerstejaars stage op een Jenaplanschool in Veendam, wist ik het al snel; dit was het onderwijs wat ik zocht! Heb daarom ook de verbijzondering Jenaplanonderwijs gedaan en het Jenaplandiploma behaald.

  Na mijn eerstejaars stage op een Jenaplanschool in Veendam, wist ik het al snel; dit was het onderwijs wat ik zocht! Heb daarom ook de verbijzondering Jenaplanonderwijs gedaan en het Jenaplandiploma behaald. Veel gehad aan de lessen van Ad Boes, grote inspirator! Veel lol gehad met Brenda, Agnes, Hilde, Claudia en Marloes. Ik heb met allevijf nog steeds contact.

  Pabo de Eekhorst, 1991

  Ik heb de richting MDGO-AW gedaan.

  Ik heb de richting MDGO-AW gedaan. Op deze school mocht je de leraren bij de voornaam noemen. Wat een verademing! De afstand tussen leraren en leerlingen was veel kleiner, waardoor er een heel open sfeer kon ontstaan. Ben op deze school heel snel volwassen geworden. Stage gelopen op een peuterspeelzaal, I.O.B.K en in een psychiatrische inrichting. Samen met Marian naar Dennenoord, leek ons vreselijk, maar wat was het leerzaam en leuk! Met Riette en Greetje geholpen bij de Wereldspelen voor lichamelijk gehandicapten. Verder kan ik me herinneren dat we een leuke groep hadden, Tanja, Belinda, Monica, Patricia, Ria, Marian, wat is er van jullie geworden?

  Threantcollege, 1988