Ontdek PLUS

Susanne Gondrie

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Susanne Gondrie en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Susanne Gondrie heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geweldige tijd gehad! Wij zaten nog verdeeld over allerlei locaties in het centrum.

  Geweldige tijd gehad! Wij zaten nog verdeeld over allerlei locaties in het centrum. Eerste jaar: prof. van den Bergh (Romeins recht) en professor Leyten (algemene inleiding). Aan hen heb ik fijne herinneringen. Ook prof. Mayer (handelsrecht) was goed. Prof. Scheltens (filosofie), bijzonder aardig en hoffelijk, hij was Vlaming. Meneer Beekman (wetensch. medew. staatsrecht), zelden zo'n fantastische docent gehad!! Nu nog herinner ik me zijn uitleg over de arresten Sneek 1 en Sneek 2, heel juridisch Nederland had daarover een mening, hij als enige een andere, geweldig!! Afgestudeerd in staats- en bestuursrecht bij prof. van Wijnbergen. De feesten in het psychologisch lab, de rechtenuurtjes, we hebben genoten!

  Radboud Universiteit - Juri..., 1973

  Hoofd was eerst zuster Mechtilda (schat), later zuster Xaveriana (vreselijk!).

  Hoofd was eerst zuster Mechtilda (schat), later zuster Xaveriana (vreselijk!). Met de hele klas biechten om de zoveel weken, eerste Communie, geweldig! Juffrouwen: juffrouw Claassen (eerste), juffrouw van Dinther (wat kon ze prachtig tekenen!!), juffrouw Jeuken, juffrouw Dohmen (waren we erg bang voor!), juffrouw Frensen (zesde klas).

  lagere school St. Clara, 1960

  Gymnasium alpha, laatste klas van het oude systeem voor de Mammoetwet werd ingevoerd, we hadden nog les op de zaterdagmorgen.

  Gymnasium alpha, laatste klas van het oude systeem voor de Mammoetwet werd ingevoerd, we hadden nog les op de zaterdagmorgen. Goede leraren: meneer van Alphen (Latijn, hij was geweldig, ik heb nu nog voordeel van al zijn lessen), meneer Müller (geschiedenis), meneer Schutjes (aardrijkskunde). Ik had een hekel aan wiskunde (sorry heren Konsten en Habets, bijgenaamd Pieper), maar ben toch met een leraar wiskunde getrouwd. Na het eindexamen geweldige reis naar Griekenland gemaakt.

  Coriovallum College, 1966