susan van Toor

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van susan van Toor en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  susan van Toor heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik kan mij nog erg goed onze wiskunde leraar herinneren, dhr links en godsdienstlessen van Goog geloof.

  ik kan mij nog erg goed onze wiskunde leraar herinneren, dhr links en godsdienstlessen van Goog geloof. Kooklessen van juf. Kwak? En dan die gluipers van een Wagenaar, die zijn dochters als koerier gebruikte voor zijn lunch! Eet smakelijk. O en meneer Vos niet te vergeten. Die kon altijd zo rood aanlopen en ik weet nog dat ik nooit jeetje mog zeggen, want dat was afgeleid van Jezus en dus vloekte ik!

  Christelijke Scholengemeens..., 1985

  in de hoek staan bij juffrouw de Zwaan, joke mol niet te vergeten en de verhalen uit de boeken van Roald Dahl verteld door arend klink.

  in de hoek staan bij juffrouw de Zwaan, joke mol niet te vergeten en de verhalen uit de boeken van Roald Dahl verteld door arend klink.

  Prins Constantijn, 1978

  ?