Ontdek PLUS

Susan Soebiantono

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Susan Soebiantono en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Susan Soebiantono heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het nadeel hiervan is dat je elk jaar een andere klas kreeg, zodat je niet iedereen goed kon leren kennen.

  Het nadeel hiervan is dat je elk jaar een andere klas kreeg, zodat je niet iedereen goed kon leren kennen. Maar ondanks dat, heb ik een paar goede vrienden aan overgehouden. De schoolfeesten waren het leukst voor de rest waren er niet zoveel activiteiten. Het examenfeest was een toppertje, ik was één van de mensen die het georganiseerd had.

  Christelijk College Abstede, 1999

  Één van mijn leukste herinneringen van deze school is kamp in groep 8, het beruchte dierenspel.

  Één van mijn leukste herinneringen van deze school is kamp in groep 8, het beruchte dierenspel. Verschillende leerlingen mochten dieren na doen en de rest moest deze leerlingen gaan zoeken. In het kort was dit hard rennen, bang zijn en lachen tot dat je er letterlijk bij neerviel.

  Ten Boom, 1986

  De mooie momenten van deze school was de dag dat we naar Parijs gingen.

  De mooie momenten van deze school was de dag dat we naar Parijs gingen. Waar een mannelijk geslacht zich al te graag wilden laten zien, zodat hij zelf met bordjes met tekst tegen het raam aanduwde van zijn auto, waarop hij daarna wilde bewegingen maakte. De eer om 2 keer zeilkamp mee te mogen maken. De gezelligheid de grappen en de gekke momenten. Hoe onopvallend De heer de Boer al te graag bij de meisjeskamer langs liep. En het laatste het examenfeest, waar iedereen naar toe leefde om eindelijk onze 1ste diploma in ontvangst te kunnen nemen.

  Niftarlake College, 1994