Ontdek PLUS

Steven Boersma

Kent 0 personen

RELATION
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Steven Boersma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Steven Boersma heeft 30 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op de pagina van henri Bijlsma staan wat herinneringen; ik heb een fantastische tijd gehad op mulo, havo en pa .

  Op de pagina van henri Bijlsma staan wat herinneringen; ik heb een fantastische tijd gehad op mulo, havo en pa . Ik ben er nog steeds trots op te kunnen zeggen dat ik 'gestudeerd 'heb in Steenwijkerworld. Waar ? Ja, daar waar jullie(ik woon bij Arnhem)nog nooit van hebben gehoord. Geweldig !!

  R.K.Pedagogische Academie, 1971

  Goede, zeer goede herinneringen aan deze fijne school waar ik 18 jaar heb gewerkt en allerlei taken / functies heb uitgeoefend.

  Goede, zeer goede herinneringen aan deze fijne school waar ik 18 jaar heb gewerkt en allerlei taken / functies heb uitgeoefend. Het leukste waren de leerlingen, waar ik altijd een van mijn (sterke) verhalen aan kon vertellen. En natuurlijk al die fijne collega's. Helaas opgeheven in 1996. Gelukkig zie ik mijn oud collega's nog heel regelmatig, maar leerlingen eigenlijk maar heel weinig. Jammer ! Nu werk ik als docent ICT op het ICT-lyceum en als docent pedagogiek, didactiek op Z& W te Velp(Tituscollege).Iets heel anders dus; de studenten zijn tussen de 17 - 23 jaar. O ja, de school heette: Prof.Dr.R.Casimirschool

  Prof. Dr. R. Casimirschool, 1978

  Niet anders dan de meeste anderen in mijn klas.

  Niet anders dan de meeste anderen in mijn klas. Slecht gemotiveerd. Meer druk met van alles en nog wat dan waar het om ging; een diploma halen. In 1970 vertrokken om in Steenwijk alsnog een MULO diploma te halen. Nu ( sinds 3 jaar)leraar technische informatica op een ICT-lyceum na 18 jaar speciaal onderwijs.

  Seger Stevens Ulo, 1966