Sonja Rutte

Kent 2 personen

Gescheiden , 2 kinderen
Woont in Alkmaar

  Bekijk het volledige profiel van Sonja Rutte en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sonja Rutte heeft 17 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet nog wel dat het voor de kerk was en hele hoge klaslokalen waren, en dat ik een steen tegen mijn hoofd had gekregen van 2 broers die ruzie hadden.

  Ik weet nog wel dat het voor de kerk was en hele hoge klaslokalen waren, en dat ik een steen tegen mijn hoofd had gekregen van 2 broers die ruzie hadden. Er was ook een extra klas naast de kerk. Over het hekje springen bij de speelplaats is ook niet echt goed bevallen want ik kwam op mijn oor terecht die gehecht moest worden. Als het winter was gingen we altijd slootje spingen.(ook wel eens erin)Juf Clignett, Dhr Ton van Hensbergen, Dhr Kuipers.

  Sint Anna, 1969

  Ik heb de Intas hier op school gedaan.

  Ik heb de Intas hier op school gedaan. Van deze school herinner ik me dat we altijd gingen spijbelen bij een les en dat we een brug over moesten naar de kantine en dat de fietsenstalling onder het gebouw was. en dat ik in de Zomer met 2 gipsen voeten naar school toe moest. Heleen (Sernee) zo heet ze nu is ook in Alkmaar gaan wonen en die kom ik nog wel een tegen en haar dochters hebben bij mijn dochters in de klas gezeten. De foto's van die tijd moet ik gaan opzoeken maar ik heb ze nog wel. De werkweek naar Den Haag staat mij nog wel erg bij.

  Mons Aurea, 1981

  Ik was een van degene die altijd op de fiets moest komen en woonde aan de dijk bij de buitenliede.

  Ik was een van degene die altijd op de fiets moest komen en woonde aan de dijk bij de buitenliede. Ik heb nog wel een aantal foto's van die tijd ik zat iin de klas bij Mariette, Natasja, Arjan, Gerard, Angeliue,Tineke, Marja zo zijn er nog meer maar die namen ben ik een beetje vergeten. Ik weet ook nog dat we van de Sint Anna school gingen verhuizen naar het Wildemanskruid Die naam was verzonnen door Ella Karremans uit mijn klas. Ook weet ik dat er nog een konijnenheuvel achter de school was en naast de school waren schooltuintjes. We gingen schoolzwemmen in Hoofddorp. nog een paar leerkrachten:klas 1 Juffrouw van Velthoven, klas 2 Juffrouw Kol, Meneer Kuipers, Meneer E. Tabak,Schooldirecteur F.J. Duker, Ton Hensbergen, Meester Horsten, Hospitante Juffrouw E. Nel, Overblijven juf R. Scholte, klas 6 juffrouw Marianne van der Heuvel. (handig een poezie album)

  Wildemanskruid, 1975