Ontdek PLUS

Simon den Hengst

Kent 10 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Simon den Hengst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Simon den Hengst heeft 3 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ging om met Ruud Poot, Harrie v/d Pot, Onno v/d Werf en Jasper (subbuteo.

  Ik ging om met Ruud Poot, Harrie v/d Pot, Onno v/d Werf en Jasper (subbuteo.) Pranger trok de aandacht met de lessenaarsklep.Verstellen kon geen orde houden - wel hard knijpen in je oor of in je nek. Bij de Beer kon je een dubbeltje verdienen als je hem op een fout betrapte. Ploeger was een gifkikker en voor mij inspirerend. Het bordenwissergooien in de leswisseling in klas 3 was spannend. Voetballen op het schoolplein in de pauze

  Geref. Mulo - Dr. A. Kuyper..., 1960

  juffr Rijsterborg en was een brave leerling had hoge cijfers voor gedrag van Santen en Lokerse heb ik goede herinneringen aan - "mijn gedrag" ging achteruit.

  juffr Rijsterborg en was een brave leerling had hoge cijfers voor gedrag van Santen en Lokerse heb ik goede herinneringen aan - "mijn gedrag" ging achteruit. vd Swart ; vond ik een nare man - we moesten altijd naar zijn verhalen over zijn dochter luisteren - was sarcastisch . Hij had het niet op mij -dat was wederzijds Veel buiten spelen; stinkveters-knikkeren-autonummers- voetballen Ik ging om met Koos le Duc, Harrie v/d Pot, Robbie Wybenga Ruud Poot, Hans Schram,

  Elout van Soeterwoudeschool, 1953