Ontdek PLUS

silvo gloerich

Kent 16 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van silvo gloerich en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  silvo gloerich heeft 3 klassenfoto's en kent 16 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  silvoapenstaartjegloerichpuntnl Zaten we met 50 in de klas? Schoolgebouw uit 1880 was in mijn schooltijd volledig vervallen.

  silvoapenstaartjegloerichpuntnl Zaten we met 50 in de klas? Schoolgebouw uit 1880 was in mijn schooltijd volledig vervallen. Naast de deurpost was een stuk muur weg en keken we het voorportaal in. Grote potkachel in de klas die veel rook gaf en met cokes gestookt werd. Houten vloer was niet zo prettig voor mijn knieën. Banken wiebelden en meester Wetsels las voor uit Arendsoog. Meester Loo 'gaf het ons op een briefje' dat het verkeerd met ons zou aflopen. Gelukkig mochten we in klas 6 ieder een week lang buiten de bel luiden. Glijbanen en 'klutebuul', 'molberen', en elkaar tegen de muur duwen waren veel gespeelde bezigheden. Bij het Schiere Fing kochten we snoep.

  Aloyisius, 1955

  silvoapenstaartjegloerichpuntnl HaTex.

  silvoapenstaartjegloerichpuntnl HaTex. Overal in Nijmegen les gehad: oude drukkerij st Teunismolenweg, schooltje bij de Weurtse weg, klooster Graafseweg, Nebo ;Gerard Nootstraat en tenslotte van Schuylenburgweg. Met de grote drie: Henk, Bert en Lineke aan het roer van de THT. Indertijd een opleiding tot werkeloosheid of kunstenaar. Het heeft lang geduurd voor ik uit de bijstand kwam en voldoende kon verdienen met het werk waar ik voor opgeleid was.

  Gelderse Leergangen, 1976

  silvoapenstaartjegloerichpuntnl Met rode balpen schreef pater Wijsen in 10 minuten het uittreksel dat ik kwijt was.

  silvoapenstaartjegloerichpuntnl Met rode balpen schreef pater Wijsen in 10 minuten het uittreksel dat ik kwijt was. Mondeling Frans en niemand die dat boek ook gelezen had. Dit was natuurlijk mijn redding. Met een 4 voor het schriftelijk kwam er dan toch een 6 op de lijst.

  Antonius Doctor College, 1961