Ontdek PLUS

Sharon Trouwborst

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sharon Trouwborst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sharon Trouwborst heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geweldig leuke school was dit, moet zeggen dat er van leren niet veel terecht kwam, was toch altijd wel in de weer met vriendinnen.

  Geweldig leuke school was dit, moet zeggen dat er van leren niet veel terecht kwam, was toch altijd wel in de weer met vriendinnen.. En oooo wat was ik verliefd op ...... iedere dag naar school gaan was een feest zelfs met 40 graden koorts hahahaha.. En mijn vriendschap met Lars.. de meeste leraren dachten dat we verkering hadden, maar dat is nooit zo geweest, al waren we wel jaloers als 1 van ons verkering had.. grappig eigenlijk.. En nog steeds is Annemieke 1 van mijn beste vriendinnen 30 jaar al zo'n beetje, we spreken elkaar zowat iedere dag.. Wat opzich wel lastig was, was dat mijn buurman directeur was van de school en ik door mijn broer al een fijne naam had gekregen.. Meester Bal mijn hemel wat een verschrikkelijke man was dat, zijn naam zei eigenlijk al genoeg, want hij was het ook echt.. De enige die ik eigenlijk echt lief vond was de concierge en het gekke is, ik weet niet eens meer zijn naam.. En meester Crama, geschiedenis.. leuke herinneringen aan..

  Seghwaert Mavo, 1983