Sharon Neijts- Albers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sharon Neijts- Albers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sharon Neijts- Albers heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Opleiding MDGO-VZ, erg leuke jaren gehad op deze school,veel gelachen en opgetrokken met Nadine, Danielle,Tirona,Wendy,Rosita, Sorana( geloof ik, sorry ),vooral de pauzes waren leuk met het kaartspelen.

  Opleiding MDGO-VZ, erg leuke jaren gehad op deze school,veel gelachen en opgetrokken met Nadine, Danielle,Tirona,Wendy,Rosita, Sorana( geloof ik, sorry ),vooral de pauzes waren leuk met het kaartspelen.

  Amsterdamse school voor gez..., 1996

  Opleiding Helpende, hele leuke tijd gehad,vooral de HK lessen van Ali en drama van Klette,samen met Janny,Patricia,Esther, Wendy en ga zo maar door hebben we de klas soms flink opstelten gezet, met so****iet al te leuke gezichten van de leraressen,zoals M

  Opleiding Helpende, hele leuke tijd gehad,vooral de HK lessen van Ali en drama van Klette,samen met Janny,Patricia,Esther, Wendy en ga zo maar door hebben we de klas soms flink opstelten gezet, met so****iet al te leuke gezichten van de leraressen,zoals Mieke en Nel.

  't Roer, 1994

  Ik had gekozen voor de Pijler, omdat het mij een knusse, gezellige school leek, maar helaas was er een fusie met de Brug, vreselijk, heen en weer fietsen en uiteindelijk het laatste jaar volledig op de Brug, vanwege het blijven zitten in de 3e, vervolgens

  Ik had gekozen voor de Pijler, omdat het mij een knusse, gezellige school leek, maar helaas was er een fusie met de Brug, vreselijk, heen en weer fietsen en uiteindelijk het laatste jaar volledig op de Brug, vanwege het blijven zitten in de 3e, vervolgens presteren om weer te blijven zitten,maar dat ging daar niet op en heb de Brug/ Arcus verlaten.Heb wel leuke herinneringen aan beide scholen.

  C.S.G De Pijler, 1990

  ?