Ontdek PLUS

Stichting Haarlem

Oude gracht 21-23 in Haarlem, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Stichting Haarlem, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Stichting Haarlem foto

Op Stichting Haarlem vind je 0 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In 1977 ben ik aan de avondstudie aan deze school begonnen in Groningen.

In 1977 ben ik aan de avondstudie aan deze school begonnen in Groningen. Twee avonden in de week naast mijn werk als machinist. Het was een drie jarige MBO-opleiding arbeidsmarktpolitiek en personeelsbeleid. Na afloop hiervan heb ik dezelfde richting de HBO-opleiding gevolgd, 4 jaar. Sedert 1979 was ik werkzaam als personeelsfunctionaris bij een SW-bedrijf in Heerenveen. In 2001 heb ik de HBO+ opleiding tot arbeidsdeskundige gevolgd in Gorkum

Stichting Haarlem, 1977

Bij InHolland v/h Stichting Sociale Agogische Arbeid Haarlem begon ik in 1976 de 1-jarige Vemsa-urgentie opleiding.

Bij InHolland v/h Stichting Sociale Agogische Arbeid Haarlem begon ik in 1976 de 1-jarige Vemsa-urgentie opleiding. (HAVO 4). Vervolgens van 1977-1980 de MBO-SD(Sociale Diesntverlening)in Den Haag en Rotterdam. Daarna van 1981-1983 aansluitend de MBO-AP/PB(ArbeidsmarktPolitiek/Personeelsbeleid) in Leiden.

Stichting Haarlem, 1976

HBO-AP opleiding Arbeidmarkt Politiek en HBO-MW.

HBO-AP opleiding Arbeidmarkt Politiek en HBO-MW. Klasgenoten: Agema; Allaert; Bethehem; Boer; Engelen; Faas; Hamakers; Harms; Hendriksen; Hobbeling; Huiskamp; Jong,J; Jong,S; Kamstra; Klein Nagelvoort; Konin; Kasper; Langjouw; Metselaar; Nijkamp; Portiek; Schonenburg; Van Sluis; Trip; Wassink; Van der Weide; Wienk; Van der Velden en Siem Visser. Groepen: rokers en niet rokers; praters en zwijgers; persoonlijkheid vorming versus cognitieven.

Stichting Haarlem, 1971