Paus Joannes

Jan Olieslagersstraat 51 in 's-Hertogenbosch, ( Toon op kaart )

302 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Paus Joannes, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Paus Joannes foto

Op Paus Joannes vind je 65 klassenfoto’s en 302 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Krijg nou wat, sta ik al 3 jaar samen met Lianne koffie te drinken in de foyer van Flik-Flak (turnvereniging van de kids).

Krijg nou wat, sta ik al 3 jaar samen met Lianne koffie te drinken in de foyer van Flik-Flak (turnvereniging van de kids). Leerkrachten die toen op de PJS leggaven geven nu les aan mijn kids. Ik ben ook nog een jaar verkeersbrigadier geweest. Toen kon het nog door de leerlingen gedaan worden, tegenwoordig staan er volwassenen.

Paus Joannes, 1974

Lang geleden.

Lang geleden. Heb zowel goede als slecht herinneringen. Goede: meneer van Asseldonk in klas 3 en 6. Lekker Chinees gegeten tussen de middag in de derde klas. Heb er één lieve vriendin aan over gehouden: Louise en mijn lieve vriend Mark Huijs met wie ik sinds 3 jaar samen ben. In die tijd gingen we overigens niet met elkaar om. Werkt juffrouw Marie-France er nog (klas 1)? En meneer van Veghel (klas 2)? En kleuterjuf Frederique? Destijds keken we nog op tegen de leraar. Dat is tegenwoordig wel anders....

Paus Joannes, 1981

leuke school, leuke leraren!.

leuke school, leuke leraren!

Paus Joannes, 1983