Saskia Leeden

Kent 39 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Saskia Leeden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Saskia Leeden heeft 6 klassenfoto's en kent 39 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet er niet zo heel veel van.

  Ik weet er niet zo heel veel van. Mijn vriendinnetje was Sylvia vd Worm. Zij woonde op de Jan Vrijlandsingel. Verder speelde ik met Harm Huberts en Hans van Driel. De poppenhoek was mijn favoriet en mijn juf heette Slikkenveer

  het zonnetje (kleuterschool), 1964

  ik heb op de Havo afdeling gezeten.

  ik heb op de Havo afdeling gezeten.en ik heb er een supertijd gehad.Namen die ik herinner zijn:Jannie Booster, Betty vd Eyk,Anita,Kommer,Gerrit,Jan en Sander Slok,Siem.Hanneke,Tanja,Andries Schooneveld,en van de PA ken ik Harm Hakkoer nog.

  Kweekschool met den Bijbel ..., 1976

  Mijn leraren en leraressen waren oa juf Quist,Heerema,Meester Visser en St Maartensdijk.

  Mijn leraren en leraressen waren oa juf Quist,Heerema,Meester Visser en St Maartensdijk.Ik herinner mij vooral de zesde klas met veel leuke klasgenoten oa Heidi Bottcher,Herman vd Herik,Ada Kranendonk,Lenneke vd Hoorn,Susan Molenaar,Anton Vos,Fred Lugtigheid,Harm Huberts,Hans v Driel,Lowie Kalis,Rob Verhoef,Rob Kooy,Jan Willem Bel,Gerdien Wiekeraad.Ben afgelopen reunie wel geweest,en heb er verschillende mensen ontmoet maar niemand van deze lijst was er.Heel jammer.Het schoolkamp in Ermelo was ook heel leuk,ben er vorig jaar nog wezen kijken,het staat er nog steeds.

  Vreewijkschool voor Basis G..., 1966