Ontdek PLUS

Sascha van de Meer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sascha van de Meer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sascha van de Meer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat ik me goed kan herinneren is de juf.

  Wat ik me goed kan herinneren is de juf. Juf Wies daar was ik helemaal stapel op.

  Kleuterschool 't Kwetternest, 1979

  De opleiding gedaan voor doktersassistente.

  De opleiding gedaan voor doktersassistente. Leuke tijd gehad op deze school. O.a. werkweek of hoe het ook genoemd werd in Loohorst. Waar ik van de barkruk afviel en een blauw oog had gedurende de verdere week. Was heel gezellig. Hoop gauw weer op een reunie. Ik zou nog altijd iets regelen met Karin Antonisse, maar het komt er steeds niet van. Wie weet in 2004. Aangezien ik het stappen ook erg leuk vond in het laatste jaar ben ik niet in 1 keer geslaagd, maar had ik nog een paar herexamens. In februarie 95 mijn diploma gehaald. Hoi carolien leuk om wat van je te lezen. 3 kinderen al leuk hoor. Hoop dat alles goed gaat?

  De Stadspoort, 1991

  Een hele leuke tijd gehad op deze school.

  Een hele leuke tijd gehad op deze school. Vooral in de 5e klas met meester van Streun. We zaten in een gemengde klas 5/6. En op de helft van het jaar moesten wij naar meester Wassing. Dat vond ik in het begin niet leuk. In de 6de kregen we van Streun gelukkig weer. Ik zat o.a. in de klas bij Marloes, Zefanja, Sandra, Jitty Cara,Agnes, Alexander, Carlos, Eric, Michel, Xander, Alexander"de verstrooide proffessor". Texel was erg leuk en het schoolvoetbal ook. Ook kan ik me herinneren dat op Texel Tjarko het thee over zich heen kreeg tijdens het voorlezen savonds.

  Oosterhoogebrugschool, 1981