Ontdek PLUS

Sandra Stadt-Lataster

Kent 14 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra Stadt-Lataster en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sandra Stadt-Lataster heeft 5 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik deed de Uiterlijke Verzorging, Kappers afdeling.

  Ik deed de Uiterlijke Verzorging, Kappers afdeling. De schoonheids- en kappersafdeling van Kempenpoort zaten destijds nog in Veldhoven. Ik heb het altijd wel leuk gehad alhoewel ik wel veel moest reizen om naar school te gaan. Ik ben hier ook grotendeels over mijn verlegenheid gekomen omdat ik mensen nodig had die model zouden zijn voor mij en die moest ik in de binnenstad van Eindhoven zoeken. Wat vond ik dat eng de eerste keer toen ik iemand vroeg of hij model wilde zijn.

  Kempenpoort, 1993

  Leuke school met leuke leraren en klasgenoten.

  Leuke school met leuke leraren en klasgenoten. Ik kan me nog herinneren dat we met de hele klas bij juffrouw Toos thuis pannekoeken gingen eten. Juffrouw Phillipse maakte altijd de mooiste tekeningen, en meester Verhoef (zoon v/d destijds loco-burgermeester) was favoriet bij iedere leerling. Oh en dan had je nog de twee leerling docenten, ben hun naam vergeten maar het was 1 jongen en 1 meid die nog jonge hippe gasten waren en die waren ook altijd te gek. Dan had je nog meester Bukkemse die altijd spannende verhalen vertelde en meester Lenaerts met zijn "stinkende" pijp. And last but not least meester Knapen, we waren altijd wel een drukke klas en daardoor ging meester Knapen er voor een paar maanden tussenuit wat we wel erg vonden we miste hem best wel omdat al die vervangers niks aan waren.

  De Uitkijktoren, 1982

  Mijn favorite vak was Engels met meneer Tavenier.

  Mijn favorite vak was Engels met meneer Tavenier. Ik weet nog met het mondeling eindexamen voor Engels kreeg ik een 10 maar wel met een "aantekening" dat ik geen Engels sprak maar Amerikaans hahaa.... Het minst favorite vak was Wiskunde... daar snapte ik echt de ballen niet van dus heb dat toen ook maar laten vallen waar ik achteraf wel een beetje spijt van had omdat je niet op veel scholen werd toegelaten zonder wiskunde in je pakket. Maar goed, ben toch nog goed terecht gekomen.

  Philips van Horne, 1988