Ontdek PLUS

Sandra Jager

Kent 17 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra Jager en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sandra Jager heeft 3 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar heel even hier op school gezeten: heb na de kleuterschool een half jaartje van juffrouw de Dreu les gehad Ik zat in de klas bij Marcel van Scharrenburg en Olga.

  Ik heb maar heel even hier op school gezeten: heb na de kleuterschool een half jaartje van juffrouw de Dreu les gehad Ik zat in de klas bij Marcel van Scharrenburg en Olga. En dat is dan het enige wat ik nog weet! Het schoolgebouw zie ik vaag ook nog voor me: met een lokaaltje onder het schuine dak.....klopt dat?

  Algemeen Christelijke Basis..., 1973

  Marlies was mijn beste vriendinnetje!Ik weet nog wel een hoop namen: Carin,Brigitte, Sofie, Bernadette, Lorina, Eric Klumpers, Annemarijn.

  Marlies was mijn beste vriendinnetje!Ik weet nog wel een hoop namen: Carin,Brigitte, Sofie, Bernadette, Lorina, Eric Klumpers, Annemarijn. Fons, Wilbert, Miriam, etc. Juffrouw v.d.Hoven en meneer Mast vond ik leuk. Heb verder niet zoveel specifieke herinneringen aan deze periode. Na de 4e klas (zomer 1979) ben ik verhuisd naar Terheijden (bij Breda).

  de Baarzen, 1976

  Ik kwam in de 5e klas (Peter Goorden)op deze school.

  Ik kwam in de 5e klas (Peter Goorden)op deze school. Heb het er leuk gehad. Arianne Rikken, Jeroen Klip, Mariëlle v.d. Keur, Manita v.d. Wiel, Patrick Rovers, Wilma en Marjan Alderden, de "Winkies"..... De schoolkampen in Renesse(5e en 6e klas) Veel les in expressie......Leuk!!! Ben benieuwd naar die oude klasgenootjes:-)))

  de Windhoek, 1979