Sandra Hansen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra Hansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sandra Hansen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school, we hebben wat afgelachen met Willy, Bianca, Femke, Sila, Tessa, Benita & Chantal.

  Leuke school, we hebben wat afgelachen met Willy, Bianca, Femke, Sila, Tessa, Benita & Chantal. Hans Hoeffnagel was een toppertje. En de jongens van facalitaire zaken waren altijd onwijs aardig. En leraar Verwoerd, goede kerel. Leuke tijd geweest :-)....

  Haagland Doorstroming, 1995

  Ik heb echt onwijze goede herinneringen aan deze school.

  Ik heb echt onwijze goede herinneringen aan deze school. Het waren allemaal leuke leraren, alleen koppejan (wij noemden hem pokkejan :-)) was niet favoriet. Kuijten was nog de beste van iedereen, hij was iemand die zal ik nooit vergeten. Wat een gave man was dat zeg. En uiteraard heb ik met Jerney, Hellen, Diane, Jeana, Corina, wat afgelachen daar zeg... Ben later ook veel met Ismalea omgegaan, leuke meid. En dan in dat Parijs, dat er jongens waren die over het kleedhokje hadden gekeken van een lerares, arme jongens die moesten voor straf de terugreis op het gangpad van de bus zitten. Had het echt met ze te doen. En dan mw. van gils, van de typeles. Zij kon echt geen orde houden, het was 1 gaos in die klas, totdat Brongers binnenkwam en was iedereen muisstil :-) Ik zou het leuk vinden om met oude klasgenoten de geweldige oude herinneringen weer naar boven te halen. groetjes Sandra Hansen (van de Weerd).

  Haagsch Genootschap, 1990

  Ik heb met veel plezier op deze school gezeten.

  Ik heb met veel plezier op deze school gezeten. De leraren die ik heb gehad waren mw. Enteken, Mw. Nusteling, Manuela, Leo en niet te vergeten Juf Jansen :-) Ik zat in de klas met: Mirko, Carlo, Ralph, Diana, Josefien, Vanessa, Natasja, Lousie, Diane, Casper, Noshien... en nog een aantal (is ook zo lang geleden).

  Onze Lieve Vrouw van Lourdes, 1982