Ontdek PLUS

Sander Hensen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sander Hensen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sander Hensen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier vier prachtige jaren gehad het begon op een introductie kamp waar alles kon maar niks mocht( Hahaha).

  Ik heb hier vier prachtige jaren gehad het begon op een introductie kamp waar alles kon maar niks mocht( Hahaha). Ik ben begonnen in de vierjarige opleiding maar na het eerste jaar kon ik dat niet halen en ben overgestapt naar de drie jarige opleiding en daar heb ik het ook naar me zin gehad ondanks de overstap. enkele leraren Rens ( bedrijfeconomie (waarom, en Waarom) Pim Muiser Nederlands, Jelske Microbiologie, Yme Natuurkunde, Maarten praktijk, Verweij natuurkunde praktijk en Congierge Ron kan ik me ook nog voor de geest halen. verder weet ik het niet meer.

  Holland College, 1996

  Ik heb geen herinnering aan deze school maar Huib***** mij een keer ik denk dat jij mij niet meer kent maar je broer kent mij denk ik nog wel martijn heet hij toch.

  Ik heb geen herinnering aan deze school maar Huib***** mij een keer ik denk dat jij mij niet meer kent maar je broer kent mij denk ik nog wel martijn heet hij toch. Jullie woonde ook bij mij in de buurt. *********************** Ik hoor het van je. En ik heb een leuke maar zware tijd op deze school gehad.

  De Rozenhorst, 1982

  ik weet niet of het jaartal klopt maar dat snappen jullie wel.

  ik weet niet of het jaartal klopt maar dat snappen jullie wel. Ik ben alweer oud en bedorven. Ik ken nog een paar leraren jammer genoeg sommige kom ik nog tegen zoals Dhr. Ooms die kom ik in het voetbal wereldje nog tegen maar ik hoop dat de superboer, Dhr Nachtegaal, er nog is want ik weet niet wanneer de open dag is maar dan wil ik weer eens komen kijken. Ik hoor het wel als er iemand weet in welk jaar ik nou ook al weer zat ik heb geen zin om het te controleren.

  Anna Hoeve, 1991