Ontdek PLUS

sabine gijzemijter

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van sabine gijzemijter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  sabine gijzemijter heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  mijn favoriete herinneringen aan deze school zijn toch wel de schoolkampen die elk jaar weer een succes waren en het Gala toen ik in de 1e zat, waar ik samen met mijn oudste broer aan heb meegedaan.

  mijn favoriete herinneringen aan deze school zijn toch wel de schoolkampen die elk jaar weer een succes waren en het Gala toen ik in de 1e zat, waar ik samen met mijn oudste broer aan heb meegedaan. verder een te gekke tijd gehad op deze school en nog steeds heel veel contact met iedereen van toen

  Scholengemeenschap Lelystad..., 1997

  mijn laatste jaren op deze school heb ik doorgebracht bij meester Gerjan, natuurlijk de grootste herinneringen aan alle schoolkampen en de uiteindelijke musical, waar ik met veel plezier aan terugdenk! een hele leuke tijd op deze school.

  mijn laatste jaren op deze school heb ik doorgebracht bij meester Gerjan, natuurlijk de grootste herinneringen aan alle schoolkampen en de uiteindelijke musical, waar ik met veel plezier aan terugdenk! een hele leuke tijd op deze school

  De Boeier, 1989